Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суді Львівської області відбувся семінар «Господарський процесуальний кодекс: нові тенденції та особливості застосування»

28 грудня 2017, 12:16

          27 грудня в приміщенні Господарського суду Львівської області відбувся семінар на тему: «Господарський процесуальний кодекс: нові тенденції та особливості застосування». Захід був організований Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України.

       Вітальним словом семінар розпочали директор Львівського регіонального відділення Оксана Польна, голова Львівського апеляційного господарського суду Борис Плотніцький  та голова Господарського  суду Львівської області Михайло Юркевич. Тарас Рим, суддя Господарського суду Львівської області розкрив питання доказів і доказування в господарському процесі, а суддя Господарського суду Львівської області  Петро Манюк зосередив увагу слухачів на характеристиці судових витрат у відповідності до норм нового Господарського процесуального кодексу України. Суддя Львівського апеляційного господарського суду Світлана Бойко у своїй лекції порушувала питання перегляду судових рішень в апеляційному провадженні за новим Господарським процесуальним кодексом. Учасники семінару мали змогу виконати практичні завдання та обговорити презентації викладачів. На завершення всі учасники отримали сертифікати. Оксана Польна урочисто вручила голові Господарського суду Львівської області Михайлу Юркевичу почесну грамоту за значний особистий внесок, високий професіоналізм і активну участь у підготовці висококваліфікованих кадрів для системи правосуддя та з нагоди професійного свята – Дня працівників суду та Сьомої річниці Національної школи суддів України.

 

За повідомленням прес-служби суду