Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Хмельницькому окружному адміністративному суді підведено підсумки опитування щодо якості роботи суду

27 грудня 2017, 14:59

На виконання рішення Ради суддів України від 05 лютого 2015 року №5 та з метою оцінки стану незалежності, неупередженості та доступності правосуддя, у  Хмельницькому окружному адміністративному суді в період з 12 по 26 грудня 2017 року проведено опитування відвідувачів суду, в якому взяло участь 50 осіб.

Відвідувачі суду мали можливість заповнити анкети, в яких їм запропоновано оцінити якість роботи суду, доступ та повноту інформації на стендах та на веб-сайті суду, роботу працівників апарату суду, тощо.

Результати проведеного анкетування показали, що переважна більшість опитаних осіб оцінили зручність умов перебування громадян в суді на „ добре” та „відмінно” – 91%. Повнота, якість та доступність інформації для відвідувачів суду була оцінена - як цілком доступна (93,5 %). Загальна оцінка роботи суду складає 4,6 бали з п’яти можливих. Респонденти вказали на такі недоліки, як незручне місце розташування суду, необхідність покращення якості Wi-Fi.

Хмельницький окружний адміністративний суд щиро вдячний відвідувачам, які взяли активну участь в проведеному опитуванні. 

За повідомленням прес-служби суду