Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У рамках Всеукраїнського тижня права Господарський суд Чернігівської області гостинно зустрів студентів-правників

08 грудня 2017, 09:44

Господарським судом Чернігівської області з метою формування позитивного іміджу судової системи у суспільстві, формування у підростаючого покоління поваги до права та набуття необхідного рівня правових знань, 07.12.2017 проведено День відкритих дверей.

До суду завітали студенти-правники другого та четвертого курсу Навчально-наукового Інституту Права і Соціальних Технологій ЧНТУ.

Заступником керівника апарату Свиридовою Марією та прес-секретарем суду Гуринець Юлією відвідувачам запропоновано до перегляду змістовну презентацію щодо історії створення суду та сучасного стану реформування судової влади.

Суддя Моцьор Василь Володимирович розповів студентам про  атрибути судді під час здійснення правосуддя.

Студентам проведено оглядову екскурсію будівлею суду; екскурсанти мали змогу відвідати судове засідання,  ознайомитись  з  інформаційними стендами в  приміщенні  суду, завітати до залів судових засідань, а також прийняти участь у дискусіях та  отримати відповіді на  питання.

На завершення заходу студентам-правникам подарували буклет Господарського суду Чернігівської області «25 років системи господарських судів України».