Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Трускавецькому міському суді Львівської області наближається до завершення виставка дитячих малюнків «Суд очима дитини»

05 грудня 2017, 11:16

     У Трускавецькому міському суді Львівської області наближається до завершення виставка дитячих малюнків «Суд очима дитини», що проводиться за ініціативою суду, а також активного сприяння голови суду Грицьківа Віталія Теофільовича та судді-спікера Василюк Тетяни Василівни в рамках відзначення Всеукраїнського тижня права. Такий захід проводиться з метою розвитку морально-етичних якостей у дітей, формування у молодшого покоління позитивного образу права як державного інституту, виховання почуття важливості прав дитини, сприяння самореалізації та творчому розвитку.

     Нагадуємо, що конкурс проводився для дітей, які живуть чи навчаються у м. Трускавець. Усі конкурсні малюнки зображають тему «правосуддя в Україні» (образ судді, оголошення рішення суду, зал судового засідання, учасники судового розгляду, суд майбутнього, Феміда, тощо).  

     Колектив суду хоче подякувати за сприяння у проведенні виставки директору НВК «СЗШ №2» у м. Трускавець Гудзеляку Романові Зеноновичу та директору Трускавецької школи мистецтв імені Романа Савицького Ничу Ігорю Ярославовичу, а найщирішу подяку висловити всім учасникам конкурсу: Степану Занику, Турик Вікторії, Роману Малицькому, Дмитрику Замико, Ірині Малицькій, Оленці Лесович, Олександрі Корчинській, Ангеліні Колосовській, Марті Краснопольській, Назару Ваверчаку, Михайлу Загвойському, Вікторії Стахів, Марті Кондратик, Олі Чех, Івану Сорочаку, Катрусі Вернієвській, Анні Гумецькій, Евеліні Косюті, Рашель Боруховій, Іллі Волохову, Софії Беднарчук, Станіславу Кирчею, Ліані Добош, Валерії Мотиці та Олександру Трускавецькому.

     Завдяки учасникам виставки у кожного, у кого виникала необхідність завітати до суду, була чудова нагода поринути у самобутній світ дитячої творчості. Впродовж кількох тижнів у суді панувала атмосфера відкритості, доброти та душевності, яка не полишатиме установу ще довгий час.

     Виставка експонуватиметься до 15 грудня 2017 року, і всі бажаючі оглянути малюнки можуть завітати до приміщення Трускавецького міського суду Львівської області.

 

 

За повідомленням прес-служби суду