Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Визначено переможців I Всеукраїнських судових дебатів з трудового права

27 листопада 2017, 11:00

Перше місце у I Всеукраїнських судових дебатах з трудового права вибороли четвертокурсниці юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка Софія Придатко і Христина Петрина. Друге місце – у студенток 3 курсу юридичного факультету Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Анни Безкоровайної та Аліни Меланич, а магістранти 1 курсу Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імен Тараса Шевченка Данило Недвецький і Богдан Веселовський завоювали «бронзу».

Переможцями ж у номінації «Кращий оратор» стали представники позивача і відповідача – другокурсниця Катерина Бернас і магістрант-першокурсник Данило Недвецький з Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.


Відбувся турнір 25 листопада в Апеляційному суді Вінницької області. Участь у ньому взяли 16 команд з 11 провідних українських вузів. Оцінювали роботу студентів і судді апеляційного суду Олександр Панасюк, Тетяна Шемета, Олександр Береговий, Ігор Стадник і Віталій Оніщук.

 

 

За повідомленням прес-служби суду