Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представник Компанії «ЛІГА:ЗАКОН» завітав до Апеляційного суду Херсонської області

27 листопада 2017, 11:33

Двадцять четвертого листопада до Апеляційного суду Херсонської області за ініціативи керівництва суду завітав представник Компанії «ЛІГА:ЗАКОН», керівник відділу продажів - Костянтин Кузьменко з тим, щоб презентувати колективу суду інноваційну розробку компанії - платформу LIGA:ZAKON та відповісти на всі питання, які пов’язані з використанням зазначеного програмного продукту.

«ЛІГА: ЗАКОН - інноваційна українська компанія, яка протягом 26 років здійснює повноцінну правову підтримку бізнесу, влади, суспільства. Найбільший в країні розробник інформаційно-правових та сервісних рішень, якому довіряють більше 160 000 користувачів. Системи ЛІГА: ЗАКОН - це джерело систематизованої і достовірної правової інформації із зручними інструментами для пошуку» - підкреслив Костянтин Кузьменко.

В ході зустрічі доповідач за допомогою відеопрезентації на конкретних прикладах роз’яснив принципи роботи платформи, навів переваги використання даного програмного забезпечення як в роботі суддів, так і в роботі всього суду, ознайомив із різноманітним функціоналом продукту.

Також Костянтин зупинився на системі аналізу судових рішень – VERDICTUM, яка інтегрована в платформу LIGA:ZAKON і у взаємодії з іншими програмними продуктами забезпечує вироблення правильної тактики ведення судових спорів на основі аналізу існуючої практики. «Ресурс VERDICTUM практично не має аналогів на ринку України за своїм інформаційним обсягом, сервісними та пошуковими можливостями. Він розроблений для поглибленого аналізу судової практики з акцентом на пошук судових прецедентів у рішеннях судових інстанцій» - зауважив доповідач. Даний сервіс дозволяє використовувати аналітичні фільтри за предметною областю, інстанціями та резолютивною частиною судових рішень у реєстрі, максимально швидко підбирати подібні судові рішення для формування стратегії поведінки в судах, переглядати хронологію проходження судової справи в різних інстанціях, дозволяє працювати з системою реєстру судових рішень в хмарі з будь-якого мобільного пристрою: смартфону, планшету або ноутбуку.

В ході зустрічі судді та працівники суду отримали вичерпні та професійні відповіді на запитання, що виникали.

 

За повідомленням прес-служби суду