Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд призначив до розгляду кримінальне провадження щодо чоловіка, який обвинувачується у вчиненні хуліганських дій стосовно депутата обласної Ради

10 листопада 2017, 13:42

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось підготовче судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням місцевого мешканця у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст.296 КК України.

Нагадаємо, 08.06.2017 року між депутатами Миколаївської обласної Ради у приміщенні установи виник конфлікт, у ході якого обвинувачений, вчинив хуліганські дії відносно одного з депутатів, голови постійної комісії обласної Ради з питань регіонального розвитку, планування, бюджету, фінансів та інвестицій.

У підготовче судове засідання зазначений депутат, якого визнано потерпілим, не з’явився, про причину свого неприбуття не повідомив, клопотань щодо відкладення або перенесення засідання від нього не надходило.

Заслухавши думки сторін, суд ухвалив провести підготовче судове засідання за його відсутності.

Захисник заявив клопотання про повернення обвинувального акту прокурору, оскільки на його думку він не відповідає вимогам КПК України.

Прокурор заперечив проти задоволення клопотання, зазначивши, що підстави для повернення обвинувального акту відсутні.

Заслухавши думки сторін, дослідивши матеріали клопотання та обвинувального акту, суддя Оксана Мамаєва ухвалила відмовити у задоволенні клопотання захисника, призначити кримінальне провадження до судового розгляду на 16.00 год 07.12.2017 року.

 Джерело

За повідомленням прес-служби суду