Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер Білоцерківського міськрайонного суду Київської області провела лекцію-бесіду для школярів

03 листопада 2017, 10:36

Цього тижня суддя-спікер Білоцерківського міськрайонного суду Київської області Гавенко Олена Леонідівна, відвідала Шкарівську ЗОШ І-ІІІ ступенів з лекцією на тему: «Види кримінальних та адміністративних правопорушень, відповідальність неповнолітніх за їх скоєння». Суддя наводила багато прикладів зі своєї  практики, показала учням як виглядає  суддівська мантія та нагрудний знак, в яких здійснюється правосуддя.

Також, на зустріч був запрошений старший інспектор з ювенальної превенції Білоцерківського відділу поліції  ГУНП в Київській області, лейтенант поліції Компанець Іван Володимирович. Він розповів старшокласникам, які наслідки можуть настати для них і їхніх батьків, за вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень.

Найбільшу зацікавленість серед учнів викликали питання про відповідальність за вчинення крадіжок, нанесення тілесних ушкоджень, носіння зброї, керування транспортними засобами, паління в громадських місцях, вживання алкогольних напоїв,наркотиків та  т.і..

         Не залишився байдужим до даної теми й педагогічний колектив школи. Вчителі та директор активно задавали питання, переймаючись проблемами підлітків. 

По завершенню заходу зроблено колективні фото .

 

Джерело

За повідомленням прес-служби суду