Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Ананьївському районному суді Одеської області було проведено «День відкритих дверей»

30 жовтня 2017, 09:16

З метою популяризації і підвищення прозорості діяльності  суду  та ознайомлення з його роботою 26 жовтня  в Ананьївському районному суді Одеської області було проведено «День відкритих дверей».

     Відвідали даний захід учні 11 класу Ананьївської НВК «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – гімназії» №1 на чолі  з вчителем правознавства Коржовою Г.В.

    «День відкритих дверей» вже став щорічною традицією і учні з нетерпінням чекали на нього.

     Провели  захід керівник апарату Ананьївського районного суду  Одеської області Мудрик Д.В. та заступник керівника апарату Полевод О.І.  Полевод О.І.  розпочала  екскурсію з канцелярії та роз’яснила  порядок звернення до суду та реєстрації вхідних документів, розповіла про роботу автоматизованої системи Д-3.

Далі гостям показали архів суду та розповіли про порядок передачі справ до архіву, строки зберігання справ.

     Потім  був проведений огляд стендів з довідковою інформацією, залів судових засідань та робочих кабінетів суду.

     Головний спеціаліст (з інформаційних технологій) Баров В.П. розповів учням принцип роботи локальної мережі суду та технічні характеристики серверу КП «Д-3».

  Особлива увага була приділена профілактичній бесіді секретаря судового засідання Соловйова К.В.  з питань запобігання злочинності серед неповнолітніх, повідомлено про особливості кримінальної  відповідальності, види покарання неповнолітніх.

  

    Останнім заходом дня відкритих дверей стала участь учнів  у справжньому судовому засіданні. Учасники заходу  мали змогу побувати на розгляді кримінальної справи, бути присутніми під час виступу сторін.       

        

 

    Завершуючи захід, Мудрик Д.В. побажав всім успіхів у навчанні, бути наполегливими в здобутті знань і попросив бути гідними громадянами і не закреслювати поганими вчинками  собі життя.

  

 

Джерело

за повідомленням прес-служби суду