Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Городенківським районним судом Івано-Франківської області закрито крминіальне провадження у зв'язку з відмовою потерпілого від обвинувачення

26 жовтня 2017, 18:10

25.10.2017р. Городенківським районним судом Івано-Франківської області розглянуто кримінальне  провадження  про обвинувачення особи Ч. у вчиненні  злочину,  передбаченого ч.1 ст. 125 КК України (нанесення легкого тілесного ушкодження).

На грунті довготривалих неприязних відносин через земельні спори між громадянином Ч. та потерпілим М. виник черговий словесний конфлікт, в ході якого умисно, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій, передбачаючи їх суспільно-небезпечні наслідки, громадянин Ч. наніс потерпілому один удар лезом металевого серпа по обличчю, чим спричинив тілесні ушкодження у вигляді садна лівої щоки, яке відносяться до легкого тілесного ушкодження.

В судовому засіданні потерпілий заявив клопотання, в якому просить суд закрити кримінальне провадження  про обвинувачення Ч. за ч.1 ст.125 КК України у формі приватного обвинувачення, у зв’язку з відмовою від обвинувачення.

Обвинувачений Ч. не заперечив проти закриття кримінального провадження у зв'язку з відмовою потерпілого від обвинувачення у кримінальному провадженні. Вказав, що він дійсно примирився з потерпілим.

Кримінальне провадження відносно Ч. за ч.1 ст.125 КК України закрито у зв'язку з відмовою потерпілого від обвинувачення у кримінальному провадженні у формі приватного обвинувачення.

Ухвала  законної сили не набрала.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 342/937/17.     

Джерело

За повідомленням прес-служби суду