Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Одесі НШСУ проводить семінар щодо службової перевірки та службового розслідування

24 жовтня 2017, 11:24

24 жовтня 2017 року в місті Одесі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить семінар для керівників апаратів та спеціалістів кадрового забезпечення місцевих та апеляційних судів на тему: “Службова перевірка та службове розслідування: співвідношення, порядок проведення, оформлення результатів. Службова перевірка як підстава для порушення дисциплінарного провадження”.  

Вітальною промовою семінар відкрив директор Одеського регіонального відділення Валерій Левенець та представив викладача  – головного спеціаліста - юрисконсульта Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби  у Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та  м. Севастополі Сергія Лупу.

У ході семінару слухачі розглянуть процедуру службової перевірки, ознайомляться з порядком проведення службового розслідування, оформленням результатів та визначать співвідношення зі службовою перевіркою.

Також паралельно розпочався семінар для секретарів судового засідання місцевих загальних та апеляційних судів на тему: “Українське ділове мовлення”, під час якого слухачі удосконалять етикет ділової мови, навчиться мистецтву правового письма та процесуального документування,  вивчать фонетичні, граматичні, синтаксичні та лексичні норми ділової мови.

Джерело

За повідомленням НШСУ