Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За скоєння злочину на третій день після звільнення особу засуджено до 10 років позбавлення волі

23 жовтня 2017, 15:03

 Неодноразово засуджений громадянин Д., після звільнення з місць позбавлення волі на шлях виправлення не став та продовжуючи свою злочинну діяльність на третій день після звільнення скоїв нові тяжкі та особливо тяжкі злочини.

  Внаслідок своїх злочинних дій,  громадянин Д. заволодів автотранспортним засобом громадянина З., уродженця м. Ізюм, а саме легковим автомобілем «ВАЗ 2108», для чого  погрожуючи застосуванням насильства,  небезпечного для життя чи здоров’я громадянину З., змусив його віддати ключі від автомобілю та чоловічу сумку, в якій знаходились  документи на право власності автотранспортного засобу.

  Після невдалого запуску двигуна вказаного автомобіля,   громадянин Д. шляхом нанесення легких тілесних ушкоджень змусив громадянина З. запустити двигун автомобіля, після чого сів до салону  автомобіля та поїхав з місця скоєння злочину в напрямку м. Лозова Харківської області.

  Колегія суддів Ізюмського міськрайонного суду Харківської області встановила, що своїми умисними діями обвинувачений Д. вчинив злочини передбачені частиною 1 статті 187 КК України та частиною 3 статті 289 КК України,  та  призначила йому покарання у виді 10 (десяти) років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

 Джерело

За повідомленням прес-служби суду