Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ефективність діяльності Господарського суду Кіровоградської області оцінюватимуть учасники судового провадження, судді та працівників апарату суду

23 жовтня 2017, 12:53

У Господарському суді Кіровоградської області проходитиме оцінювання роботи судової установи шляхом анонімного опитування учасників судового провадження, суддів та працівників апарату господарського суду.

Вказаний захід заплановано з метою з’ясування суспільної думки щодо рівня організації роботи, пошуку нових напрямів та вжиття заходів для вдосконалення діяльності суду, підвищення стандартів при здійсненні правосуддя, зміцнення довіри громадян і поліпшення інформаційно-аналітичного забезпечення, а також на виконання пункту 3 рішення Ради суддів України №35 від 12 травня 2016 року та рішення зборів суддів Господарського суду Кіровоградської області №19 від 20 травня 2016 року. 

Так, у період з 23 жовтня по 03 листопада 2017 року проводитиметься анкетування учасників судового провадження господарського суду та відвідувачів суду щодо стану задоволеності роботою Господарського суду Кіровоградської області.

Окрім того, з 30 жовтня по 03 листопада 2017 року проходитиме анонімне опитування суддів та працівників апарату Господарського суду Кіровоградської області щодо рівня внутрішньої організації роботи суду шляхом заповнення відповідних анкет.

Отримати анкету для заповнення учасники судового провадження та відвідувачі суду зможуть на першому поверсі приміщення суду у судових розпорядників (пункт пропуску), де знаходитиметься і скринька для вміщення вже заповнених анкет.

Також усі бажаючі взяти участь у опитуванні матимуть змогу самостійно роздрукувати відповідну анкету із офіційного веб-сайту Господарського суду Кіровоградської області.

Відповіді респондентів буде узагальнено господарським судом, а висновки та пропозиції щодо удосконалення роботи – розміщено на офіційному веб-сайті Господарського суду Кіровоградської області.

 

Джерело

За повідомленням прес-служби суду