Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом розглянуто справу відносно водія вантажівки, що заблукав у м. Миколаєві та пошкодив труби теплотраси

10 жовтня 2017, 14:59

10 жовтня 2017 року до Ленінського районного суду м. Миколаєва надійшла справа про адміністративне правопорушення у відношенні громадянина Туреччини, що в понеділок 09 жовтня 2017 року керуючи вантажівкою, заблукавши в м. Миколаєві, допустив наїзд  на комунікації повітряної теплотраси на вул. 1 Лінія, чим спричинив розірвання труби та пошкодив дорожній знак.

Автоматизованою системою документообігу суду справу було розподілено на суддю – Коваленка Ігоря Володимировича.

Суддя розглянувши матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 124 КУпАП України громадянина Туреччини, 10.01.1980 року народження, працюючого водієм на підприємстві Ozgur Turizm Pet, який проживає в Туреччині м. Сілопі, встановив, що 09.10.2017 о 20 год. 10 хв. правопорушник, керуючи транспортним засобом Ford, в м. Миколаєва по вул. 1-а  Лінія, 38 Інгульського району будучи не уважним та не врахувавши дорожньої обстановки і габаритів цистерни транспортного засобу, встановленої на прицепі, котрі перевищували встановлену норму, допустив наїзд  на комунікації повітряної теплотраси, чим спричинив розірвання труби та пошкодив дорожній знак.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди завдано механічні пошкодження транспортному засобу  у вигляді вм’ятини цистерни в передній верхній  частині,  а також   КП Елу «Автодоріг»  матеріальних збитків, пошкодженням дорожнього знака  та  розірвання труби повітряної теплотраси.

Дослідивши матеріали справи, суд прийшов до висновку, що своїми діями громадянин Туреччини порушив вимоги п. 1.5, п.п. "б" п. 2.3,   п. 12.3 Правил дорожнього руху, затверджених постановою Кабінету Міністрів  України   від 10.10.2001 №1306,   та скоїв правопорушення передбачене ст. 124 КУпАП.

Суд визнав винним правопорушника та наклав на нього стягнення  у вигляді штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає  340 грн.

 

 Джерело

За повідомленням прес-служби суду