Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Крадія шуб з магазину «Сніжна королева» надалі триматимуть під вартою

05 жовтня 2017, 15:33

5 жовтня 2017 року Апеляційний суд Миколаївської області в складі колегії суддів судової палати у кримінальних справах Фаріонової О.М., Куценко О.В., Чебанової-Губарєвої Н.В. розглянув апеляційну скаргу захисника в інтересах підозрюваного Х. на ухвалу слідчого судді Центрального районного суду м. Миколаєва від 21 вересня 2017 року, якою йому продовжено строк тримання під вартою.

Раніше судимий уродженець м. Тбілісі (Грузія) підозрюється у вчиненні злочинів, передбачених ч.4, ст. 185, ч.5 ст. 185  КК України.

Захисник просив ухвалу слідчого судді першої інстанції скасувати та ухвалити нову, якою застосувати запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, посилаючись на те, що ніяких нових обставин у клопотанні про продовження тримання під вартою слідчим не викладено.

Х. підозрюється в тому, що 20 березня 2017 р. спільно з невстановленими особами, перебуваючи за адресою: м. Київ, вул. О. Гончара 32-А, проникнувши до салону з продажу вечірніх та весільних суконь «UBRIDE» і таємно викрав сукні загальною вартістю 675 000 грн.

Крім того, Х. підозрюється у тому, що 29 березня 2017 р., діючи за попередньою змовою з іншими особами, проник до магазину «Сніжна королева» за адресою: м. Миколаїв, пр. Центральний, 73, звідки таємно викрав хутряні вироби на суму 3 752 800 грн. 

22.06.2017 р. Х. повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 185 КК України.

Апеляційний суд вважає слушними доводи слідчого і визнав достатніми підстави для продовження строку тримання підозрюваного під вартою.

Апеляційну скаргу захисника в інтересах підозрюваного Х. залишили без задоволення, а ухвалу слідчого судді - без зміни.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення, є остаточною та не підлягає оскарженню в касаційному порядку.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду