Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд справи відносно першого заступника міського голови м. Ірпіня Київської області відкладено за клопотанням прокурора

05 жовтня 2017, 16:16

   05 жовтня 2017 року відбулось судове засідання по розгляду справи про адміністративне правопорушення відносно першого заступника міського голови м. Ірпіня Київської області Христюка Дмитра Анатолійовича, щодо порушення вимог фінансового контролю.                                                         

        В судове засідання з’явилися: особа, що притягується до адміністративної відповідальності та його захисники, представники преси та місцевої громадськості.                                                                     

       Відповідно до п. 2 ст. 250 КУпАП України участь прокурора у розгляді даної категорії справ є обов’язковою. Судове засідання було відкладено за клопотанням прокурора Ірпінського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури на 10 жовтня 2017 року 12 год. 00 хв., який повідомив про неможливість з’явитися через зайнятість у невідкладних слідчих діях.                                                                   

       Незважаючи на велику навантаженість та щільний графік призначених до розгляду справ судом, враховуючи суспільний інтерес та резонанс даної справи, Ірпінським міським судом Київської області вживаються усі заходи для оперативного, всебічного та повного розгляду даної справи.

 Джерело

За повідомленням прес-служби суду