Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВААС прийняв рішення у справі щодо будівництва кладовища у мікрорайоні Сабарів Вінницької області

03 жовтня 2017, 14:51

Сьогодні у Вінницькому апеляційному адміністративному суді розглянуто справу за адміністративним позовом Далюк Наталії Вікторівни до Вінницької міської ради, виконавчого комітету Вінницької міської ради, Департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради про визнання протиправними і скасування рішення Вінницької міської ради від 30.09.16 №422, рішення Виконавчого комітету Вінницької міської ради від 06.10.2016 №2320 (справа щодо будівництва кладовища у мікрорайоні Сабарів Вінницької області).

Як і обіцялось, оскільки справа набула значного суспільного інтересу, відбувалась онлайн-трансляція судового засідання.

Зокрема, громадяни, які виявили бажання бути присутніми, мали можливість спостерігати за ходом засідання у холі другого поверху ВААС.

У результаті розгляду колегія суддів ВААС задовольнила частково апеляційну скаргу Далюк Наталії Вікторівни, а ухвалу Вінницького міського суду Вінницької області від 05 вересня 2017 року в частині відмови у відкритті провадження щодо позовної вимоги про визнання протиправним та скасування рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради №2320 від 06.10.2016 року «Про надання ДКГтаБ міської ради вихідних даних – містобудівних умов і обмежень на проектування кладовища по вул. Сабарівське шосе, б/н в м. Вінниці» скасовано в цій частині, справу направлено до суду першої інстанції для продовження розгляду.

У решті ухвалу Вінницького міського суду Вінницької області від 05 вересня 2017 року залишили без змін.

Із повним текстом рішення у справі №127/18656/17 можна ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду