Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВААС прозвітував про свою діяльність

02 жовтня 2017, 17:10

3547 справ та матеріалів розглянуто Вінницьким апеляційним адміністративним судом за  I півріччя 2017 року, розроблено  нові методичні рекомендації для судів округу та  здійснено покращення  внутрішньої діяльності суду.

 Сьогодні, 02 жовтня 2017 року, у ході загальних зборів суддів Вінницького апеляційного адміністративного суду було заслухано звіти голови суду Віталія Кузьмишина, його заступника Жанни Мельник-Томенко та керівника апарату суду Інни Грищук.

Серед запрошених були голова Вінницького окружного адміністративного суду Олександр Вільчинський,  голова Чернівецького окружного адміністративного  суду Тетяна Брезіна та  в.о. голови Хмельницького окружного адміністративного суду Олена Ковальчук.

Очільник суду звернув увагу колег на основні моменти щодо результатів роботи суду  за  І півріччя 2017 року та навів  загальні дані щодо результатів  перегляду  ВААС рішень судів першої інстанції.  Віталій Кузьмишин також доповів щодо фінансового забезпечення  суду у звітному періоді.

З результатами організації роботи суду виступила  заступник голови суду Жанна Мельник-Томенко. Доповідач повідомила  про те, що плани роботи на І півріччя 2017 року були виконані в повному обсязі   та на належному рівні, всі завдання, що ставились перед керівництвом, виконано в рамках функціональних повноважень.

Керівник апарату суду Інна Грищук зазначила про те, що за звітній період нею здійснювалось безпосереднє керівництво апаратом суду, проводились організаційні заходи щодо забезпечення виконання покладених на неї завдань в рамках організації роботи структурних підрозділів суду. Окрім того, у своєму звіті керівник апарату зупинилась  на детальному описі ходу ремонтно-реставраційних  робіт приміщення Вінницького апеляційного адміністративного суду –  готелю «Савой».

Наостанок голова ВААС Віталій Кузьмишин подякував суддям за плідну співпрацю та побажав високих показників в роботі.

По закінченню виступів суддівський корпус одноголосно вирішив  взяти до відома звіти суддів, які обіймають адміністративні посади у суді, та керівника апарату суду.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду