Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвалу суду першої інстанції про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо слідчого Києво-Святошинської об’єднаної ДПІ Головного управління ДФС у Київській області Романюка І.О. залишено без змін

02 жовтня 2017, 17:06

02 жовтня 2017 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва розглянула апеляційні скарги, подані стороною захисту в інтересах підозрюваного Романюка І.О., на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 21 вересня 2017 року, якою задоволено клопотання старшого слідчого Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо підозрюваного Романюка І.О. та застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою щодо підозрюваного Романюка І.О. до 17 листопада 2017 року з одночасним визначенням застави у розмірі 4 000 000 грн.

За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила:

ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 21 вересня 2017 року – залишити без змін;

апеляційні скарги захисників, подані в інтересах підозрюваного 
Романюка І.О. – залишити без задоволення.

Нагадаємо, Романюк І.О. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 («Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою») Кримінального кодексу України.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду