Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід підозрюваному у незаконному позбавленні волі людини

29 вересня 2017, 16:47

26.09.2017р. до Городенківського районного суду Івано-Франківської області поступило клопотання слідчого СВ Городенківського ВП Коломийського ВП ГУ НП в Івано-Франківській області про про застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту щодо громадянина, який підозрюється у  вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.146 КК України.

Житель м. Городенка  Івано-Франківської області підозрюється в тому, що в ніч з 19.09.2017 р. на 20.09.2017 р.  перебуваючи за місцем свого проживання в житловому будинку вчинив незаконне позбавлення волі особи  закривши його в підвалі свого будинку із застосуванням фізичної сили, та спричинив йому тілесні ушкодження у вигляді різаних ран на голові та тілі, гематом на обличчі, голові та тілі.

Ухвалою суду від 26.09.2017р. клопотання  задоволено частково.

Застосувано до підозрюваного   запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, який полягає в забороні  залишати житло  в якому проживає  з 21 год. вечора до 06 год.  ранку наступного дня без дозволу слідчого, прокурора або суду.

 Зобов’язано  за кожною вимогою прибувати до слідчого, прокурора та суду.

 Покладено  такі обов'язки:

- повідомляти прокурора, слідчого або суд (суддю) про зміну свого місця проживання та/або місця роботи;

-  утримуватися  від спілкування з потерпілим, крім спілкування в присутності слідчого, прокурора або в суді в ході розслідування чи розгляду даного кримінального провадження;

- здати на зберігання слідчому документи, що дають право на виїзд і в’їзд в Україну;

-  носити електронний засіб контролю.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду