Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Івано-Франківщини взяли участь у семінарі «Захист професійної діяльності журналістів та свободи слова в Україні: протидія безкарності»

29 вересня 2017, 14:52

Судова влада України

22 вересня 2017 року в Івано-Франківську на базі Факультету №3 НАВС відбувся семінар «Захист професійної діяльності журналістів та свободи слова в Україні: протидія безкарності».

Організатором серії семінарів на цю тематику виступив Проект Ради Європи «Зміцнення свободи медіа та створення системи Суспільного мовлення в Україні».

Метою семінару є підвищення обізнаності працівників правоохоронних органів щодо зміну кримінальному та кримінально-процесуальному законодавстві, підвищення навичок щодо правозастосування законодавства про захист професійної діяльності журналіста в Україні.

Від Апеляційного суду Івано-Франківської області участь у семінарі взяли заступник голови суду Віталій Девляшевський та секретар судової палати з розгляду цивільних справ 22 вересня 2017 року в Івано-Франківську на базі Факультету №3 НАВС відбувся семінар «Захист професійної діяльності журналістів та свободи слова в Україні: протидія безкарності», повідомляє прес-служба Апеляційного суду Івано-Франківської області.

Джерело