Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Красноармійський міськрайонний суд Донецької області відбулася оглядова екскурсія для школярів

28 вересня 2017, 15:03
 
 

27 вересня 2017 року в приміщенні Красноармійського міськрайонного суду Донецької області відбулася оглядова екскурсія для школярів - учнів 9-Б класу Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12 Покровської міської ради.

Метою заходу було покращення довіри підростаючого покоління до судової системи, підвищення загального рівня правової культури, формування у них поваги до права, а також побудови правового діалогу між судовою владою та суспільством.

Під час оглядової екскурсії гостей було ознайомлено з роботою суду, яка розпочалося з канцелярії суду, де присутні дізналися про порядок реєстрації справ різних категорій, рух документів, що надходять до суду та порядку роботи з ними.

Також школярі мали можливість оглянути кабінет судді та зал судових засідань, де були ознайомлені із сучасними технологіями дистанційних судових засідань в режимі відеоконференцій.

Після інформативних доповідей та ознайомленням з роботою суду спікер-суддя Данилів С.В. відповіла на питання, що цікавили учнів.

У фінальній частині, за підсумками проведеного заходу, учні Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12 Покровської міської ради висловили щиру подяку керівництву суду за його проведення, повідомляє прес-служба суду.

Джерело
Інф.  Прес-центру судової влади України