Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Овідіопольським районним судом слухається справа про скасування рішення селищної ради «Про добровільне об’єднання територіальних громад»

28 вересня 2017, 11:03

Позивачка П. звернулась до Овідіопольського райсуду Одеської області з адміністративним позовом, в якому просила суд визнати рішення Прилиманської сільської ради Овідіопольського району Одеської області від 26.05.2017 року № 524-VII «Про добровільне об’єднання територіальних громад», протиправним та скасувати його з підстав його невідповідності вимогам Законів України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та «Про місцеве самоврядування в Україні».

Провадження по справі було відкрито, справа призначена до розгляду на 04.10.2017 року о 13.00 в приміщенні Овідіопольськго районного суду Одеської області.

Пізніше на адресу суду від позивачки П. надійшло клопотання про забезпечення позову, в якому вона просила суд зупинити дію рішення Прилиманської сільської ради Овідіопольського району Одеської області від 26.05.2017 року № 524-VII «Про добровільне об’єднання територіальних громад», та заборонити Прилиманській сільській раді Овідіопольського району Одеської області вчиняти дії за вказаним рішенням до вирішення даного адміністративного позову по суті.

Дослідивши матеріали суд вирішив в задоволенні клопотання позивачки П. про забезпечення позову відмовити.

Позивачка П. подала апеляційну скаргу на вказану ухвалу, та матеріали адміністративної справи направлені до Одеського апеляційного адміністративного суду, повідомляє прес-служба Овідіопольського районного суду Одеської області.

Інф. Прес-центру судової влади України