Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

28 вересня 2017 року Центральним районним судом м. Миколаєва буде продовжено судовий розгляд у справі КС «Флагман» (відео)

11 вересня 2017, 16:59

08 вересня, у Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось чергове судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням голови правління кредитної спілки «Флагман» Наталі Копецької у вчиненні кримінальних правопорушень за ч.ч. 3, 5 ст.191 та ч. 2 ст.382 КК України.

Провадження розглядається колегію суддів Центрального районного суду м. Миколаєва у складі Володимира Алєйнікова, Світлани Скрипченко, під головуванням Світлани Гречаної.

У судове засідання з’явились обвинувачена зі своїм захисником, прокурор та 41 особа, з числа потерпілих вкладників КС «Флагман».

У попередніх судових засіданнях було встановлено порядок дослідження доказів, відповідно до якого суд досліджував письмові документи одночасно із допитом потерпілих.

Проте у судове засідання з’явився лише одна з двадцяти потерпілих, викликаних у минулому судовому засіданні, яку було допитано.

Письмові докази щодо усіх інших потерпілих, які з’явились у судове засідання, стороною обвинувачення підготовлені та надані суду не були.

З огляду на це, суд продовжив допит потерпілих без одночасного дослідження письмових документів, зобов’язавши прокурора надати у наступне судове засідання письмові докази, що стосуються усіх потерпілих у зазначеному кримінальному провадженні.

Всього було допитано 10 вкладників КС «Флагман», з числа осіб пенсійного віку. Загальна сума їх внесків склала понад 380 тис гривень.

Наразі у судовому засіданні оголошено перерву до 14.00 год, 28.09.2017 року.

Відеозапис зазначеного засідання доступний за посиланням.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду