Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбудеться церемонія вручення сертифікатів випускникам третього кола Програми з питань судового адміністрування

06 червня 2016, 15:55

8 червня 2016 року в готелі «Президент» (Київ, вул. Госпітальна, 12, зала Європейська) відбудеться урочиста церемонія вручення сертифікатів 40 випускникам третього кола інноваційної навчальної Програми з питань судового адміністрування. Програма реалізується Державною судовою адміністрацією України у партнерстві з Національною школою суддів України за підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Справедливе правосуддя» та участі Університету штату Мічиган (США) і спрямована на навчання керівників апаратів судів, їх заступників та працівників Державної судової адміністрації України сучасним методам управління судами.

Початок церемонії вручення сертифікатів о 10:00 (реєстрація учасників з 9:30 до 10:00).

В урочистій церемонії запрошені взяти участь Валентина Сімоненко, Голова Ради суддів України, суддя Верховного Суду України; Зеновій Холоднюк, Голова Державної судової адміністрації України; Микола Оніщук, Ректор Національної школи суддів України; Деніел Райан, заступник Директора Відділу сприяння розвитку демократії та врядування регіональної місії Агентства США з міжнародного розвитку в Україні, Молдові, Білорусі та на Кіпрі; Девід Вон, Керівник Проекту USAID «Справедливе правосуддя», та Морін Коннер, Директор Програми з питань судового адміністрування Університету штату Мічиган.

Програма ґрунтується на сертифікаційній програмі судового адміністрування Університету штату Мічиган. Викладачі Університету штату Мічиган спільно з українськими викладачами адаптували навчальні матеріали до українського контексту, і в 2013 році Програма була успішно впроваджена вперше. Потім її було поглиблено з урахуванням змін у сфері судового адміністрування оновленою командою викладачів, до якої тепер залучено і випускників програми 2013 року. Загалом випускниками програми вже стали 120 судових адміністраторів України.

Інформація для журналістів та представників ЗМІ - для висвітлення заходу потрібна реєстрація. Будь ласка, звертайтесь до менеджера із зв’язків з громадськістю Проекту USAID «Справедливе правосуддя» Олени Колесніченко за телефонами (044) 581-3303, (050) 469-3946 або електронною поштою okolesnichenko@fair.org.ua до 18.00 7 червня 2016 року. Реєстрація обов’язкова.