Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

100 % установ системи правосуддя Чернігівщини - під захистом Служби судової охорони

17 серпня 2023, 08:25

З 16 серпня 2023 року безпеку Бобровицького районного суду Чернігівської області забезпечуватиме Служба судової охорони. Віднині 100 % приміщень органів та установ системи правосуддя Чернігівщини охоплено професійною охороною.

Привітати колектив суду та представити підлеглих завітав т.в.о. начальника територіального управління Служби у Чернігівській області полковник Служби судової охорони Олег Головешко.

"Попри важкі воєнні часи, ми планомірно виконуємо свої зобов'язання, нарощуючи присутність Служби в регіоні. Хочу запевнити, що наші співробітники максимально вмотивовані. Вони пройшли професійний вишкіл, забезпечені спецзасобами, повністю готові захищати правопорядок та безпеку кожного, хто працює або відвідує будинок правосуддя", - наголосив Олег Головешко.

 

В свою чергу голова Бобровицького районного суду Людмила Демченко зазначила, що негативні ситуації в суді трапляються. "Ми раді, що нарешті з'явилася та сила, яка зможе професійно залагодити конфлікти, буде нам надійною опорою, забезпечуючи спокійну атмосферу для відправлення справедливого судочинства", - зауважила Людмила Демченко. Вона запевнила у всебічному сприянні та підтримці нових співробітників під час виконання їх службових завдань.

Олег Головешко вручив голові суду символічну гравійовану табличку з датою прийняття суду під охорону.