Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Територіальному управлінні ДСА України в Одеській області обговорили можливі шляхи реорганізації системи загальних судів та питання організації роботи судів в умовах воєнного стану

26 вересня 2022, 15:11

На запрошення начальника Територіального управління ДСА України в Одеській області Тараса Лукаша відбулась спільна нарада голів місцевих загальних судів м. Одеси та Одеської області, в.о. голови Одеського апеляційного суду Андрія Дришлюка, голови Одеської районної державної адміністрації Одеської області Юрія Крука.

Під час наради присутні обговорили проблемні питання відправлення та забезпечення доступу до правосуддя в умовах воєнного стану, можливі шляхи реорганізації системи загальних місцевих судів Одеської області, зокрема складнощі, що виникають внаслідок недостатнього фінансування та відтоку професійних кадрів з судової системи.

Під час обговорення учасники висловили сподівання на вкрай необхідне та швидке забезпечення повноцінного функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, яка позитивно сприятиме відправленню та доступу громадян до правосуддя.

Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Одеській областi