Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Жителя села Сидоровичі Вишгородського району, який підозрюється у здійсненні інформаційної діяльності та виконанні доручень військових рф під час окупації Київщини, залишено під вартою

23 вересня 2022, 16:19

22 вересня 2022 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту на ухвалу слідчого судді Солом`янського районного суду міста Києва від 18 серпня 2022 року, якою задоволено клопотання старшого слідчого в особливо важливих справах Головного управління Служби безпеки України у м. Києві та Київській області та застосовано до підозрюваного К. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів, до 14 жовтня 2022 року включно.

За результатами апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Солом`янського районного суду міста Києва від 18 серпня 2022 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту – без задоволення.

Нагадаємо, громадянин К. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 111 («Державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану») Кримінального кодексу України.

Київський апеляційний суд