Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Новорічні та Різдвяні свята співробітники Служби судової охорони забезпечили цілодобову охорону 119 судових установ

08 січня 2020, 17:30

Сьогодні, 8 січня, у Києві в Службі судової охорони відбулася нарада за результатами виконання завдань з охорони об’єктів установ системи правосуддя під час посиленого варіанту несення служби в період Новорічних та Різдвяних свят.

Як зазначив заступник голови Служби судової охорони полковник Служби судової охорони Юрій Зернов, у святковий період було забезпечено цілодобову охорону 119 судів, органів та установ системи правосуддя для чого залучалося 229 співробітників Служби.

Крім того, для забезпечення роботи слідчих суддів додатково призначався особовий склад для несення служби у семи судових установах міста Києва, Київської, Закарпатської, Львівської та Івано-Франківської областей.  

Підбиваючи підсумки несення служби у святкові дні, Голова Служби судової охорони генерал-майор Валерій Бондар відзначив, що в усіх територіальних управліннях Служби відповідально поставилися до виконання завдань з охорони об’єктів судової влади.

- Всі співробітники Служби, що забезпечували  надійну охорону об’єктів системи правосуддя в Новорічні та Різдвяні свята, з честю виконали поставлені перед ними завдання, - наголосив Валерій Бондар.          

Також під час наради співробітникам центрального апарату Служби судової охорони були представлені новопризначені начальники територіальних управлінь Служби у Луганській та Сумській областях. Ними стали, відповідно, полковники Служби судової охорони В’ячеслав Абрамов та Володимир Бабич, які перемогли у конкурсному відборі.

- Луганщина входить до зони проведення ООС, а Сумщина – прикордонна область країни. Тому створення у цих областях територіальних підрозділів Служби судової охорони завдання важливі й відповідальні. Керівництво Служби покладає великі надії на ваш високий професіоналізм і досвід, - підкреслив Валерій Бондар та побажав новопризначеним керівникам успіхів.

За повідомленням прес-служби ССО