Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кубок “Краще Територіальне управління року” отримало Територіальне управління Служби у Вінницькій області

28 грудня 2019, 09:53

“Територіальне управління Служби судової охорони у Вінницькій області за підсумками 2019 року визнано кращим серед територіальних підрозділів Служби”.

Про це повідомив сьогодні, 27 грудня, Голова Служби судової охорони генерал-майор Валерій Бондар під час підбиття підсумків діяльності Служби судової охорони за 2019 рік. 

Він відзначив, що на долю співробітників Вінницького територіального управління випала честь бути першопрохідцями в прийнятті установ правосуддя під свою охорону.

- Першими бути почесно, але й дуже важко. Взяти під охорону за два місяці всі тридцять чотири об’єкти судової влади в області – це дуже копітка робота всього колективу територіального управління у Вінницькій області. Тому перехідний Кубок дістається вінничанам, - наголосив Валерій Бондар.

Голова Служби разом з Головою Вищої ради правосуддя Андрієм Овсієнком вручили Кубок “Краще Територіальне управління року” начальнику Територіального управління Служби у Вінницькій області полковнику Служби судової охорони Євгенію Прудиусу.     

- Наш успіх – це командна робота. Без допомоги Голови Служби і його заступників, офіцерів центрального органу управління Служби, судової влади Вінницької області нам було би дуже важко досягнути цієї вершини, - підкреслив полковник Служби судової охорони Євгеній Прудиус.

Друге місце за підсумками діяльності у 2019 році посіло Територіальне управління Служби у Харківській області, третє - Територіальне управління Служби у Івано-Франківській області. Начальники цих територіальних підрозділів полковники Служби судової охорони Андрій Марущенко та Андрій Маланій отримали від Голови Служби відповідні сертифікати.

Крім того, були відзначені кращі структурні підрозділи територіальних управлінь за напрямами діяльності. Так, кращим відділом по роботі з персоналом був визнаний відділ Територіального управління Служби у Львівській області, кращий відділ матеріально-технічного забезпечення – відділ Територіального управління Служби у м. Києві та Київській області, кращий фінансово-економічний відділ – відділ Територіального управління Служби у Полтавській області.    

А кращим відділом охорони об’єктів судів, органів та установ системи правосуддя став відповідний відділ Територіального управління Служби у Харківській області. Саме співробітники цього управління нещодавно затримали чоловіка, який намагався пронести до будівлі Господарського суду Харківської області предмет, схожий на бойову гранату Ф-1.

- Як би не пильність співробітників нашої Служби, у Харкові могла би статися трагедія, подібна тієї, що сталася два роки тому в Нікопольському міськрайонному суді. Саме для того, щоби такі трагедії більше не траплялися у нашій країні і було створено Службу судової охорони, як ефективний орган, здатний забезпечити безпеку та громадський порядок в судових установах, - наголосив Валерій Бондар.

За повідомленням прес-служби ССО