Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вихованці дитячої телешколи «ТЕЛЕВІЗІЯ» завітали до 7ААС

10 грудня 2019, 16:14

Вихованці дитячої телешколи «ТЕЛЕВІЗІЯ» завітали до нас, щоб зняти репортаж про діяльність  Сьомого апеляційного адміністративного суду!

У рамках навчальних програм учасники проєкту «ТЕЛЕВІЗІЯ» беруть інтерв’ю у відомих людей нашого міста, керівників і працівників державних установ, а також пересічних громадян. Цього разу юні журналісти вирішили поспілкуватись із суддями, керівництвом та працівниками апарату нашого суду.

Начальник відділу звернень, внутрішньої та зовнішньої комунікації Дмитро Грубар провів для наших гостей екскурсію приміщенням суду, показав, як функціонують структурні підрозділи, як відбувається рух справ у суді, які інноваційні технології використовують під час проведення судового засідання.

Під час екскурсії підлітки ставили запитання працівникам суду. Так, майбутніх журналістів цікавило, чи важко працювати секретарем судового засідання, скільки часу займає підготовка одного проєкту рішення тощо.

А от керівнику апарату нашого суду Олені Мілієнко та судді-спікеру Тетяні Драчук довелось відповідати на цікаві, але зовсім неочікувані запитання. Тетяна Олександрівна розповіла не лише про особливості суддівської роботи, а й згадала емоції від свого першого судового засідання у ролі судді. У свою чергу, Олена Анатоліївна пояснювала, чи важко їй насправді бути керівником великого колективу.

Дякуємо, що завітали до нас та сподіваємось на спільні проєкти й надалі!

За повідомленням прес-служби суду