Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд обрав запобіжний захід очільнику одного із управлінь Вінницької ОДА

07 жовтня 2019, 17:21

До Вінницького міського суду Вінницької області надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу у виді особистого зобов’язання стосовно очільника одного із управлінь Вінницької облдержадміністрації, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 356 (самоправство) Кримінального кодексу України.

За результатами повного та всебічного судового розгляду, суд задовольнив клопотання про обрання запобіжного заходу у виді особистого зобов’язання. Одночасно суд поклав на підозрюваного обов’язки передбачені статтею 194 Кримінального кодексу України.

Наразі тривають слідчі дії.

Довідково: Стаття 356. Самоправство - тобто самовільне, всупереч установленому законом порядку, вчинення будь-яких дій, правомірність яких оспорюється окремим громадянином або підприємством, установою чи організацією, якщо такими діями була заподіяна значна шкода інтересам громадянина, державним чи громадським інтересам або інтересам власника, - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до трьох місяців.

 

За повідомленням прес-служби суду