Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

15 діб арешту за пошкоджений декоративний напис «Я люблю Вінницю»

07 червня 2019, 10:06

Суддя Вінницького міського суду Вінницької області 5 червня 2019 року притягнув до адміністративної відповідальності 23-річного вінничанина, який вчинив дрібне хуліганство (стаття 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення), пошкодивши декоративний напис «Я люблю Вінницю», що розташований у центрі міста Вінниці.

Розглянувши матеріали адміністративної справи, судом встановлено, що 2 червня у місті Вінниці хлопець, повертаючись з нічного клубу, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у присутності сторонніх осіб, порушив спокій та порядок громадян, пошкодивши літеру у фотолокації «Я люблю Вінницю», що розташована на площі Гагаріна. До того ж, правопорушник виражався нецензурною лайкою в бік перехожих та працівників поліції.

У судовому засіданні 23-річний хуліган свою вину визнав.

На підставі наданих доказів, з урахуванням факту про попеперднє притягнення хлопця у 2017 році до адміністративної відповідальності за подібний вчинок, а також пояснень правопорушника, судом накладено на особу адміністративне стягнення у виді адміністративного арешту строком на 15 діб.

 

За повідомленням прес-служби суду