Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Сьомому апеляційному адміністративному суді відкрито мистецьку виставку

04 лютого 2019, 17:12

Відвідувачі суду мають чудову нагоду помилуватись живописом.Так, прямо у приміщенні суду за ініціативи очільника 7АА суду Віталія Кузьмишина розміщено виставку картин вінницької художниці Наталії Жижко, яка нещодавно здобула срібло на конкурсі Каспій Арт у Туреччині.

Сьогодні відбулось відкриття цієї мистецької події у житті нашої установи. Надзвичайно захопливо представила мисткиню арт-директор галереї «Арт-Шик» Оксана Колесниченко©️«Наталя – самобутня художниця, яка, закінчивши тільки художню школу, показує такий чудовий рівень виконання і не зупиняється на досягнутому», - зазначила мистецтвознавець.

Сама ж художниця несміло зауважила, що живопис для неї був дитячою мрією, що відійшла на другий план після здобуття вищої освіти та служби у 🇺🇦 Збройних силах України. Так, усі ці картини пише офіцер ЗСУ. 
©️«Я не так давно почала показувати свої роботи, і для мене приємною є оцінка глядачів, але я просто і подумати не могла, що отримаю пропозицію – зробити виставку, від суду. Це дуже неочікувано і просто неймовірно представляти свої полотна у такому чудовому приміщенні у серці Вінниці», - сказала Наталія Жижко.

Т.в.о. керівника апарату суду Олена Мілієнко, у свою чергу, зазначила, що наш суд, окрім того, що здійснює процесуальну діяльність, є своєрідним простором для втілення просвітницьких та культурно-мистецьких заходів. ©️«Сотні відвідувачів - сторін у справах з чотирьох областей нашого апеляційного адміністративного округу та відвідувачі суду матимуть чудову нагоду доторкнутись до прекрасного і зарядитись позитивними емоціями», - підсумувала Олена Мілієнко.

Помилуватись неперевершеними полотнами Наталії Жижко можна буде протягом лютого. До речі, серед них дві картини, які художниця подала на конкурс Golden Time International festival, фінал якого відбудеться у березні в Лондоні.