Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Ульяновського райсуду надійшла справа за фактом загибелі поліцейського, тіло якого знайшли в колодязі на Кіровоградщині

05 квітня 2018, 15:00

   З метою підвищення авторитету судової влади, широкого інформування громадськості про резонансні справи, що розглядаються в суді, а також реалізації принципів доступності та неупередженості здійснення правосуддя, Ульяновський районний суд Кіровоградської області повідомляє, що 4.04.2018 року від військового прокурора Кіровоградського гарнізону південного регіону України надійшов обвинувальний акт стосовно Безкоровайного В. О., який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 27, ч. 1 ст.396, ч. 1 ст. 119 КК України, та стосовно Вербецького В. С., який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 286, ч. 1 ст. 119 КК України.

   Раніше ЗМІ повідомляли , що в м. Благовіщенське Кіровоградської області сталася надзвичайна подія. В жовтні 2017 на полювання поїхали п'ятеро людей Андрій Васильчук, двоє його колег, один цивільний та працівник СБУ з Києва. Васильчук не повернувся додому. Зрештою, компанія мисливців сама розповіла про трагедію: мовляв, потрапили в аварію, Андрій загинув, а вони дуже перелякалися. Чоловіки вирішили позбутися трупа й автомобіля. Побиту машину, проїхавши на ній ще двадцять кілометрів, утопили в озері. Тіло Васильчука вкинули у колодязь за селом Новоселиця, відвізши його туди на іншому авто та прив'язавши до ніг камінь. Криниця знаходиться посеред поля за чотири кілометри від села.

   Через зазначені обставини дана кримінальна справа набула великого суспільного резонансу.

   Тож про хід розгляду справи Ульяновським районним судом буде проінформовано додатково.

 

За повідомленням прес-служби суду