Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Неповнолітнього притягнено до відповідальності за знущання над однолітком

26 березня 2018, 17:17

   Насильство серед підлітків – буденна реальність для багатьох людей в усьому світі. Образливі прізвиська, глузування, підніжки, стусани з боку старшокласників - є ознаками нездорових стосунків, які можуть привести до цькування - регулярного, повторюваного день у день знущання. Найчастіше цькування ініціюють надмірно агресивні діти, які люблять домінувати, бути «головними». Їх не турбують почуття і переживання інших людей, вони прагнуть бути в центрі уваги, контролювати все навколо. 

   26 березня 2018 року  Борівським районним судом було розглянуто два адміністративних матеріали, що надійшли від Борівського ВП Ізюмського ВП ГУНП в Харківській області про притягнення до адміністративної відповідальності гр. «Т» за ст. 173 КУпАП та про притягнення до адміністративної відповідальності гр. «В» за ст. 184 ч.3 КУпАП.

   20.03.2018 року  двоє неповнолітніх осіб  знущалися над іншим неповнолітнім, молодшим за віком, ображаючи його нецензурною лайкою та фільмуючи все на планшет.  

   Одного неповнолітнього визнано винним у скоєнні правопорушення  та призначено адміністративне стягнення у вигляді штрафу ,  а за іншого довелося відповідати його батькам.

 

За повідомленням прес-служби суду