Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Дніпропетровському апеляційному господарському суді розпочато студентську практику

26 січня 2018, 12:02

    Проходження студентами юридичних спеціальностей практики в суді  є не просто одним із заходів правового виховання та підвищення загального рівня правової культури, а й можливістю для майбутніх правників визначитись із професійною долею та з власної точки зору сформувати враження про судову систему.

    Саме тому, Дніпропетровський апеляційний господарський суд завжди радий вітати у своїх стінах юних правників.

    У січні  у Дніпропетровському апеляційному господарському суді стартував період навчальної та переддипломної практики. Наразі для проходження практики до суду завітали студенти Університету митної справи та фінансів, Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та  Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

    Студенти знайомляться з організацією роботи Дніпропетровського апеляційного господарського суду, основними  напрямами діяльності його структурних підрозділів, із специфікою роботи помічника судді та секретаря судового засідання. Також практиканти мають можливість бути присутніми у судових засіданнях та наочно спостерігати за ходом судового процесу та аналізувати, як втілюються на практиці правила господарського судочинства.

    Працівники апарату  із натхненням готові ділитись досвідом із майбутніми колегами.

    Роботи попереду чимало, тож колектив Дніпропетровського апеляційного господарського суду бажає практикантам успіхів!

За повідомленням прес-служби суду