Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітники Служби судової охорони розпочали стажування з охорони Малиновського районного суду Одеси

23 березня 2020, 13:09

Сьогодні, 23 березня,  співробітники Служби судової охорони розпочали стажування з охорони та забезпечення безпеки Малиновського районного суду міста Одеси.

Протягом тижня співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Одеській області спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України нестимуть службу на постах, а 30 березня приймуть об’єкт під самостійну цілодобову охорону.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Одеській області полковник Служби судової охорони Петро Талпа побажав співробітникам гідно нести службу та з честю виконувати покладені на них завдання.

- Підтримання громадського порядку та безпека усіх учасників судового процесу є одним з ключових чинників довіри до правосуддя, - зазначив полковник Служби судової охорони Петро Талпа.

На виконання наказу Голови Служби судової охорони Валерія Бондаря, співробітники Служби, які приступили до стажування із забезпечення охорони, безпеки та громадського порядку в Малиновському районному суді, несуть службу в захисних масках, окулярах і рукавичках.

За повідомленням прес-служби ССО