Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спортсмени-рукопашники Служби судової охорони вибороли четверте загальнокомандне місце престижного турніру у Вінниці

03 лютого 2020, 10:52

Цими вихідними у Вінниці відбувся чемпіонат Вінницької області та ІV відкритий турнір з рукопашного бою, присвячений пам’яті Почесного президента Вінницької обласної федерації рукопашного бою Ігоря Анісімцева.

Організаторами змагань стали управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації і Вінницька обласна федерація рукопашного бою.

Змагання відкритого турніру проводилися вже вчетверте і стали традиційними та наймасовішими змаганнями з рукопашного бою на Вінниччині.

Участь у цьогорічних змаганнях взяли збірні команди Волинської, Чернівецької, Житомирської та Хмельницької областей, команди п’яти спортивних клубів Вінницької області та Вінницької обласної федерації бойового самбо. Крім того, у змаганнях взяли участь команди Головного управління Нацполіції України у Вінницькій області, СБУ у Вінницькій області, Могилів-Подільського прикордонного загону, Національної гвардії України, Територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області, підрозділу 95-ї десантно-штурмової бригади та навчально-тренувального центру десантно-штурмових військ.

Службу судової охорони на турнірі представляли чотири співробітники  місцевого Територіального управління, які змагалися у трьох вагових категоріях і вибороли два призові місця: друге місце у ваговій категорії понад 90 кг та перше місце у ваговій категорії до 75 кг.

За підсумками турніру співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області вибороли четверте загальнокомандне місце.

За повідомленням прес-служби ССО