Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Як зберегти рівновагу та нівелювати конфлікт, - слухачами НШСУ з кризової комунікації стали представники Служби судової охорони

29 січня 2020, 14:15

В місті Києві Національна школа суддів України провела семінар–практикум для співробітників Служби судової охорони.

На початку заняття проректор Володимир Мазурок акцентував увагу його слухачів і слухачок на основних аспектах діяльності Національної школи суддів України та обґрунтував актуальність тем програми семінару–практикуму для діяльності працівників системи правосуддя.

Перший заступник Голови  Служби судової охорони Станіслав Максимішин та начальник Територіального управління  Служби судової охорони в місті Києві та Київській області Ігор Коваленко відзначили важливість співпраці Служби судової охорони з Національною школою суддів України  у підготовці та підвищенні кваліфікації співробітників Служби судової охорони.

Модераторки семінару–практикуму Діана Сніцаренко та Наталія Буряк визначили правила роботи в аудиторії та з’ясували очікування співробітників Служби судової охорони.

Анжеліка Фарафонова, головний спеціаліст–психолог відділу науково–методичного супроводження психологічної підготовки суддів ознайомила слухачок і слухачів з тим, як люди взаємодіють між собою, які психологічні особливості та закономірності впливають на їхнє спілкування. Вона також розповіла про причини, які можуть бути підставою для  ускладнення та переривання комунікацій.

У ході семінару–практикуму було розглянуто типи поведінки відвідувачів відповідно до їх мотивів, а також надано рекомендації представникам охорони про доцільні способи поведінки у відповідних випадках. Особливу увагу слухачок і слухачів було звернуто на обговорення питань про необхідність попередження конфліктних ситуацій і збереження психологічної рівноваги та стійкості в житті. Для наочності  вивчення таких питань було продемонстровано підготовлені відеоролики.

Про взаємодію зі ЗМІ та громадськістю слухачок і слухачів ознайомили викладачки Оксана Лисенко, начальниця управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності секретаріату Вищої ради правосуддя та Ірина Паламарчук, заступниця начальниці цього управління Вищої ради правосуддяДля практичного засвоєння отриманих знань і здобуття відповідних навичок у питаннях комунікації під час кризових ситуацій, розподілу обов’язків і завдань учасники та учасниці семінару–практикуму виконували практичні завдання.

Оксана Лисенко та Ірина Паламарчук надали слухачам і слухачкам практичні поради для здійснення ефективної комунікації.

Програма семінару–практикуму була насичена практичними матеріалами, які будуть корисними для використання в подальшій роботі співробітників Служби судової охорони.

За повідомленням прес-служби НШСУ