Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційна палата ВАКС залишила в силі запобіжні заходи двом фігурантам справи ДП "Східний гірничо-збагачувальний комбінат" щодо розтрати 25,4 млн. грн.

24 січня 2020, 10:39

22 січня 2020 року в Апеляційній палаті Вищого антикорупційного суду відбулися судові засідання у справі № 910/227/19 щодо розтрати коштів Державного підприємства "Східний гірничо-збагачувальний комбінат" на загальну суму 25 447 120,09 гривень.

Колегією суддів розглядалися апеляційні скарги сторін захисту на:

За результатами судового розгляду апеляційних скарг сторін захисту суд відмовив у їх задоволенні в обох випадках.

Дані рішення набрали законної сили з моменту проголошення, є остаточними та оскарженню в касаційному порядку не підлягають.

Судове засідання стосовно колишнього  заступника генерального директора із забезпечення виробництва ДП «СхідГЗК»


Судове засідання стосовно колишнього директора ТОВ «Торговий дім «Еко-Сервіс»

____________

Нагадуємо, що підозрюваним інкримінується вчинення діянь за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України - привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем,  вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою.

На даний час місце перебування підозрюваних невідоме, органами досудового слідства їх оголошено в розшук.

Після затримання підозрюваних, і не пізніш як через сорок вісім годин з часу їх доставки до місця кримінального провадження вони мають бути доставлені до Вищого антикорупційного суду для розгляду питання про застосування обраного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою або його зміну на інший запобіжний захід.

За повідомленням прес-служби суду