Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чернігівський окружний адміністративний суд приєднався до регіонального дослідження системи правосуддя в країнах Східного партнерства

22 січня 2020, 10:01

Відповідно до згоди України взяти участь у регіональному дослідженні системи правосуддя в країнах Східного партнерства Світовий Банк спільно з Європейською комісією проводить опитування за участю багатьох зацікавлених сторін стосовно сприйняття системи правосуддя та досвіду взаємодії з обраними службами системи правосуддя в Україні. Зокрема, цю співпрацю підтримало Міністерство юстиції України у співпраці з Верховним Судом та Генеральною прокуратурою України.

Опитування проводиться компанією IPSOS у партнерстві з компанією SOCIS відповідно до договору зі Світовим Банком, який здійснюватиме контроль за дослідженням. Особисті відповіді є анонімними, а сувора конфіденційність як даних дослідження, так і отриманої інформації гарантується вищевказаними компаніями і Світовим Банком. Особистість респондентів ті їхні відповіді не розголошуються.

Загалом дослідженням буде охоплено працівників усіх судів та прокуратур в Україні (не враховуючи громадськість та представників бізнесу). Попередні результати очікуються в першому кварталі 2020 року. Вони сприятимуть інформуванню про поточні та майбутні реформи системи правосуддя України, зусилля, докладені для її модернізації, відстеженню результатів реформ та їхнього впливу.

За повідомленням прес-служби суду