Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітники Служби судової охорони затримали чоловіка, який розшукувався за адміністративне правопорушення

21 січня 2020, 17:40

Днями співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області затримали чоловіка, який розшукувався за адміністративне правопорушення і скоїв крадіжку.

Це сталося неподалік приміщення Барського районного суду на Вінниччині, безпеку громадського порядку та охорону якого забезпечують співробітники Служби судової охорони.

До наряду Служби судової охорони звернулися співробітники Головного управління Національної поліції у Вінницькій області з орієнтуванням на 40-річного жителя міста Бар, який скоїв адміністративне правопорушення, та в разі виявлення останнього поінформувати поліцію.

Близько 12 години того ж дня, під час обходу прилеглої до будівлі  Барського районного суду території, співробітники Служби судової охорони побачили молодого чоловіка, схожого за описом правоохоронців на особу, що розшукується, та попросили його пред’явити  документи.

У цей час до них підійшов невідомий громадянин і повідомив, що чоловік, із яким вони спілкуються, пів години тому на території автовокзалу викрав у нього мобільний телефон і втік.

Співробітники Служби судової охорони викликали наряд поліції та передали чоловіків правоохоронцям для з’ясування всіх обставин справи.

Наразі, слідчим відділом Головного управління Національної поліції у Вінницькій області розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 КК України – таємне викрадення чужого майна (крадіжка), триває досудове розслідування.

 

За повідомленням прес-служби ССО