Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Дніпрі співробітники Служби судової охорони удосконалили свою майстерність у володінні зброєю

17 січня 2020, 16:39

У Територіальному управлінні Служби судової охорони у Дніпропетровській області тиждень, що минає, був присвячений удосконаленню майстерності співробітників у володінні зброєю та спецзасобами.

До занять, які проходили під загальним керівництвом заступника начальника Територіального управління Служби у Дніпропетровській області полковника Служби судової охорони Віталія Ставенка, було залучено сто відсотків особового складу управління.

Протягом цього тижня зі співробітниками проводилися заняття з вивчення матеріальної частини зброї “Форт-17Р”, порядку і правил її застосування, заходів безпеки під час поводження з нею. Також співробітники Служби детально ознайомилися зі специфікою застосування спеціальних засобів, надання першої долікарської допомоги, використання засобів зв’язку та вміння користуватися первинними засобами пожежогасіння.

Практичний етап занять завершився складанням заліків та виконанням вправ стрільб.

Як зазначив полковник Служби судової охорони Віталій Ставенко, такий цикл тренувань мав на меті підвищити рівень умінь та навичок співробітників Служби у володінні зброєю. Він також додав, що подібні заняття надалі відбуватимуться систематично.

За повідомленням прес-служби ССО