Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Титуловані спортсмени Полтавщини проводять заняття з фізичної підготовки для співробітників Служби судової охорони

16 січня 2020, 16:49

В Полтаві на базі місцевого спортивного комплексу зі співробітниками Територіального управління Служби судової охорони були проведені заняття з фізичної підготовки.

Заняття проводили колеги-професіонали, серед яких майстер спорту міжнародного класу з дзюдо, провідний спеціаліст відділу професійної підготовки та підвищення кваліфікації старший лейтенант Служби судової охорони Геворг Геворгян та кандидат в майстри спорту з вільної та класичної боротьби, провідний інспектор медичної служби Аміль Бабаєв. Вони поділилися своїм досвідом і практичними навичками самозахисту, прийомами рукопашного бою та важливими порадами при відпрацюванні різних  комбінацій  та прийомів самозахисту.

А запрошена титулована гостя, чемпіонка України з легкоатлетичного п’ятиборства, майстер спорту з легкої атлетики Інна Синиця показала, як важливо технічно правильно стартувати, з низького та високого стартів, аби якнайшвидше подолати 100-метрівку, і надала слушні поради в подоланні 1000 метрів.

Такі заняття з фізичної підготовки у Територіальному управлінні Служби судової охорони у Полтавській області планують проводити регулярно, аби майстерність та  фізична підготовленість співробітників була на найвищому рівні.

За повідомленням прес-служби ССО