Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваним у побитті людини обрано запобіжний захід

10 січня 2020, 14:58

9 січня 2020 року, слідчим суддею Котовського міськрайонного суду Одеської області Павловською  Г.В., розглянуті клопотання слідчого СВ Подільського ВП ГУНП в Одеській області  про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці стосовно громадян Б., підозрюваних у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених частиною першою статті 122, частиною першою статті 186 Кримінального кодексу України.

Згідно клопотань слідчого, брати  Б., підозрюються у тому, що 06.01.2020 близько 19:30 перебуваючи біля багатоквартирного будинку, в місті Подільську, вул. Гагаріна, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, в ході суперечки з потерпілим Я., повалили останнього з ніг та почали наносити йому удари кулаками та дерев’яною палицею в область обличчя, голови та тулубу. Внаслідок протиправних дій підозрюваних, потерпілому були спричинені тілесні ушкодження у вигляді множинних забитих ран тім’яно-скроневої частини з обох сторін та два пальця лівої кисті, які відносяться до тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Після спричинення тілесних ушкоджень потерпілому, один з підозрюваних Б., відкрито заволодів належним потерпілому Я., рюкзаком з особистими речами, спричинивши  матеріальний збиток.

Слідчий суддя, вислухавши думку учасників процесу, дослідивши додані до клопотання матеріали, прийшов до висновку про недоцільність задоволення клопотання слідчого та застосував до підозрюваних більш м'який запобіжний захід у вигляді  домашнього арешту в нічний період доби з 21 години до 06 години наступної доби строком на 2 (два) місяці, заборонивши залишати місце свого  мешкання  в межах строку досудового розслідування.

 

За повідомленням прес-служби суду