Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваному у вчиненні грабежу та розбою обрано запобіжний захід

28 грудня 2019, 14:07

27 грудня 36-річному мешканцю с. Лазірки, підозрюваному у вчиненні грабежу та розбою, а саме нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаному із насильством, небезпечним для життя та здоров'я особи, яка зазнала нападу, поєднаному з проникненням у житло (частина третя статті 186, частина третя статті 187 Кримінального кодексу України), слідчим суддею Гребінківського районного суду Полтавської області обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 18 грудня вночі у будинок жительки Гребінківського району через вікно проник невідомй чоловік з ножем. Погрожуючи фізичною розправою, він заволодів грошима потерпілої. Після цього, 21 грудня ввечері у сусідньому селі було вчинено подібний злочин.

Зазначаємо, що відповідно до частини першої, частини третьої статті 197 КПК строк дії ухвали слідчого судді про тримання під вартою не може перевищувати 60 днів та може бути продовжений слідчим суддею в межах строку досудового розслідування в порядку, передбаченому цим Кодексом.

 

За повідомленням прес-служби суду