Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

28 грудня 2019, 12:35

Шановні співвітчизники!

Від колективу Вищої ради правосуддя та від мене особисто прийміть щирі вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

 

Рік, що минає, приніс серйозні законодавчі зміни та ознаменувався продовженням складних перетворень. Але водночас приніс новий професійний та життєвий досвід, нові зустрічі та особисті досягнення кожному.

Попереду багато справ, і я щиро сподіваюся, що разом ми зможемо успішно подолати усі виклики, почути та зрозуміти один одного, працювати разом задля зміцнення і вдосконалення як судової влади України, так і нашої держави.

Нехай наступний рік принесе радість, достаток, справдження сподівань, впевненість, довгожданий мир і спокій у нашій країні, а усі негаразди та проблеми залишаться позаду!

Щиро бажаю, щоб у новому році щасливою була кожна родина!

 

З повагою

Голова Вищої ради правосуддя                                                  А.А. Овсієнко

 

Привітання Голови ДСА України Зеновія Холоднюка з Новим роком та Різдвом Христовим

 

Шановні колеги! Дорогі друзі! 

 

Щиросердечно вітаю Вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай зимові свята 2020 року будуть щедрими на добро, радість, достаток й здійснення всіх мрій та задумів.

Хай диво Різдва Христового дарує Вам безмежні можливості для вдячності тим, хто потребує Вашого захисту й підтримки, наповнить серце теплом милосердя, а душу -  світлом безмежної любові.

Будьте щасливі в Новому році, здорові й веселі. Творіть дива для тих, кого любите, а в родині нехай завжди панує мир і злагода.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

 

З повагою                                                     Зеновій Холоднюк

 

 

Привітання Голови Ради суддів України Богдана Моніча з Новим роком та Різдвом Христовим

 

Шановні колеги! Вельмишановні судді та працівники апарату судів! Дорогі друзі!

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

У ці свята, ми, як діти, чекаємо на диво, на здійснення мрій та задумів, на вселенське добро і радість, котрі даруватимуть нам всевишні сили і казкові персонажі.

Нехай наші очікування справдяться!

Нехай здоров'я, щастя, милосердя, достаток, мир, затишок панують у Ваших родинах. Нехай батьки живуть довго, друзі будуть вірні, діти тішать своїми досягненнями, а колеги - розумінням і підтримкою.

Будьте успішні, будуйте плани, майте сили та мудрість їх реалізовувати, бережіть тих, кого любите і тих, хто любить Вас.

З Новим роком! З Різдвом Христовим!

            З повагою

            Голова Ради суддів України                                                   Богдан Моніч

 

Привітання Голови Служби судової охорони Валерія Бондаря з Новим 2020 роком

Шановні співробітники та працівники Служби судової охорони!

Шановні судді та працівники судових установ!

 

Рік, що минає, став роком народження нового державного органу в системі судової влади нашої держави – Служби судової охорони.

Створювати те, чого ніколи не було, надзвичайно важко. Тому 2019 рік ми завжди будемо згадувати по-особливому, адже кожний з нас на своєму місті зробив усе, аби Служба судової охорони за такий короткий проміжок часу відбулася і стала швидко розвиватися.

Ніхто не очікував, що за дев’ять місяців 2019 року ми зможемо розгорнути свою діяльність у шістнадцяти областях країни, взяти під свою охорону 200 об’єктів судової влади, наростити свою чисельність до майже трьох тисяч осіб. Нам усе це вдалося!

 Тому сьогодні я звертаюся до кожного з вас зі словами вдячності за вашу віру, терпіння, професіоналізм та розуміння того, що ніхто, крім нас, не зможе побудувати з нуля потужний, сучасний, мобільний та високоефективний державний орган, здатний забезпечити безпеку і громадський порядок у судових установах.   

Прийдешній 2020 рік буде для Служби судової охорони не менш напружений. На карті України не лишиться жодної області, де б не створили територіального підрозділ Служби, а під нашу охорону перейде більшість об’єктів судової влади.

Отже, попереду нас чекають кілька визначальних років. І я вірю, що нам вдасться втілити в життя все, що ми задумали!        

З давніх-давен свято Нового року сприймається українцями як найсвітліше та найочікуваніше. Новий рік дарує кожному з нас радість спілкування з рідними і близькими, наповнює серця вірою та любов’ю, несе в кожну родину тепло, добро і спокій, народжує надію і сподівання на краще майбутнє.

Вітаю вас із Новим 2020 роком! Нехай у Новому році вас наповнять нові сили й нові ідеї, життя буде безпечнішим та багатим на незабутні враження, хай мрії здійснюються, на обличчях сяють посмішки, а очі світяться щастям!

Веселих вам свят!

Слава Україні!