Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Андрій Овсієнко: Коли ми бачимо, як новий орган розвивається, хочеться не просто допомагати, а й рухатися синхронно  

27 грудня 2019, 17:19

“Для судді важливо працювати в безпечних умовах, щоби порядок був і в залі судового засідання, і навколо будівлі суду. Це і є головне завдання Служби судової охорони”. 

На цьому сьогодні, 27 грудня, наголосив Голова Вищої ради правосуддя Андрій Овсієнко під час підбиття підсумків діяльності Служби судової охорони за 2019 рік.

- І ми чуємо з відгуків суддів, громадян нашої держави, які відвідують судові установи, що справді є позитивні зміни. Насамперед змінилося ставлення до людей, - додав Андрій Овсієнко.    

Голова Вищої ради правосуддя також зазначив високий темп становлення й розвитку Служби судової охорони.

- Коли ми бачимо, як новий орган розвивається, які ставить перед собою амбітні цілі, хочеться не просто допомагати, а й рухатися синхронно, - підкреслив Андрій Овсієнко.

Він також наголосив, що статус самостійного органу в системі судової гілки накладає на Службу судової охорони велику відповідальність.

- І в мене, і в членів Вищої ради правосуддя, і в голів судів є велике сподівання, що Служба судової охорони розвиватиметься надалі і стане надійним захисником судової влади та громадян України від протиправних дій у судових установах, - зазначив Андрій Овсієнко й побажав співробітникам Служби в Новому 2020 році успіхів.

 

За повідомленням прес-служби ССО