Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Медаллю "За жертовність і любов до України" нагороджено голову Звенигородського райсуду Черкаської області

27 грудня 2019, 15:04

Сьогодні, церковною нагородою - медаль "За жертовність і любов до України" було нагороджено голову Звенигородського районного суду Черкаської області Дудніченко Володимира Михайловича, який виборював мир та незалежність на сході України.

Медаль було вручено Протоієрейем Віктором Піхур  Храма Гергія Переможця Української Православної Церкви Київського Патріархату  Черкаської області, який  відзначив особливість людей, які боронять свою землю, їх патріотизм і розуміння, що вони роблять для всіх українців життєво важливу справу  та зазначив, що найголовніша зброя, перед якою важко устояти будь-якому ворогу – це сильна любов до Батьківщини в серці.

Довідково: Медаль «За жертовність і любов до України» — відзнака Української православної церкви Київського патріархату. 

Медаллю нагороджують за прояв активної громадянської позиції, героїзму, самопожертви в ході Революції гідності, захисту України на Донбасі та в Криму, а також за волонтерську допомогу військовим формуванням України — Збройним силам, Національній гвардії, добровольчим батальйонам тощо.

 

За повідомленням прес-служби суду